Over Fernanda

Over mij

Weddingplanner van Picture-Perfect Fernanda Huizinga dat ben ik. Ik ben 39 jaar oud en ik woon in mijn ouderlijk huis in Dalfsen. Dat ligt in Overijssel in het prachtige Vechtdal. In 2008 ben ik met mijn jeugdliefde Hans getrouwd en we zijn inmiddels ruim 23 jaar samen. We hebben twee prachtige zoons Milan van 7 en Lorentz van 3. Daarnaast hebben we superleuke konijnen. 

 

Voordat ik als ondernemer begon heb ik ruim 12 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. In die periode trouwden Hans en ik en samen met alle kinderen van de school hebben we dat gevierd. De hal van de school was propvol met kinderen, ouders, collega’s en onze dag gasten, wat een geweldig moment was dat! Allemaal aan de taart, ranja, chips en iedereen zag er op zijn mooist uit!

Tijdens de planning van ons eigen huwelijk, kwam mijn verlangen naar het worden van weddingplanner weer terug, want als puber zei ik ‘als ik later groot ben’ dan word ik Weddingplanner. In die tijd stond die optie niet in de studiekeuzegids en dus werd het de PABO, want werken met kinderen leek me ook wel leuk. 

Hoewel het plannen en organiseren van feestjes me nooit helemaal los heeft gelaten, want tijdens mijn studententijd organiseerde ik de introductiekampen, kerstgala’s en andere feesten en later toen ik voor de klas stond was ik altijd te vinden in de commissies die de feesten organiseerden. Vrienden wisten me te vinden om hun mooiste dag als ceremoniemeester te begeleiden en het plannen van mijn eigen bruiloft was gewoon fantastisch!  

In 2016 kwam het moment om echt mijn dromen achterna te gaan, want dat weddingplannen bleef kriebelen en zo begon ik aan de opleiding voor Weddingplanner, bij Weddingplanners International en op 1 januari 2017 startte ik mijn bedrijf Picture-Perfect.  Ook besloot ik het onderwijs te verlaten. Inmiddels was ik zwanger van Lorentz en heb ik de tijd genomen om mijn bedrijf op te bouwen, om na de geboorte te kunnen knallen. En zo deed ik op 9 mei 2018 mijn allereerste bruiloft als weddingplanner en velen volgden.

Dit is wat anderen over mij zeggen

Fernanda is sociaal en heeft een positieve uitstraling. Ze is altijd geïnteresseerd in anderen. Ze is betrokken en behulpzaam. 

Spontaan

Enthousiast

Professioneel

Mijn Missie

Ik wil bruiden die onzeker zijn over de bruiloft planning helpen om er de mooiste dag van te maken. Één die precies bij hun past.

Als weddingplanner merk ik dat veel bruiden last hebben van invloeden van buitenaf en daar onzeker van worden. Elke leverancier heeft zo zijn eigen ideeën, ervaringen en mening en die kunnen de keuzes beïnvloeden. Waardoor uiteindelijk er niets meer over blijft van de oorspronkelijke idee van de bruiloft.

Met ‘help ik ga trouwen’ neem ik jou in filmpjes mee in de wondere wereld van het trouwen en bereiden we stap voor stap je bruiloft voor. Alle belangrijke onderdelen komen aan bod en helpen je om bij je eigen idee te blijven en ontspannen de voorbereiding van je bruiloft te regelen.

Help ik ga trouwen wat nu?
Foto: Antoinet Murier

Ontspannen je bruiloft plannen!

Wil jij op ontspannen naar je bruiloft toeleven en kan je wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je mooiste dag. 

Typisch Fernanda

Genoeg over al dat serieuze gedoe! Het is tijd om mij echt te leren kennen. Ik hou van een grapje. Het liefst dans ik (met de kinderen) even alle zorgen van me af. Muziek is mijn uitlaatklep en mijn oplaadpunt het kan me echt de nodige energie geven. Ik heb zelfs een energie playlist voor als ik het zelf even niet kan vinden, omdat de kinderen bijvoorbeeld om 5 uur vinden dat de dag begint…

Ik ben dol op bloemen en de kleur roze. Verder mag je me ’s nachts wakker maken voor sushi, drink ik mijn koffie Latte Machiatto en ben ik gek op wijn en borrelen. Vooral gezellig met vrienden. Ik vind het leuk om spelletjes te spelen, maar ik speel voor de gezelligheid en niet om te winnen tot ergernis van sommigen.

Verder ben ik gek op reizen. De laatste reis, die we ter ere van ons 10 jarig huwelijk (’18), maakten was samen met de jongens en mijn ouders naar Amerika van New York naar de Keys. Een fantastische herinnering. En ben ik verliefd op Italië, met zijn prachtige landschappen, cultuur, eten en steden!

Met liefdevolle groet,
Fernanda 

Fernanda Huizinga Dansen Weddingplanner Dalfsen Overijssel
Foto: Antoinet Murier