Bruiloft anekdotes

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Help ik ga trouwen Fernanda Weddingplanner

Bruiloft anekdotes

Als weddingplanner maak ik regelmatig dingen mee die te mooi, te grappig of te leuk zijn om niet te delen. In deze blog zal ik regelmatig een nieuwe anekdote toevoegen om jullie mee te nemen in mijn wondere wereld van het trouwen.

Laten we dan maar beginnen bij mijn eigen bruiloft in 2008

Wij hadden besloten om met ongeveer 30 daggasten te dineren in ons favoriete restaurant. Het restaurant waar we onze verloving jaren daarvoor al hadden bevestigd. We hadden een arrangement uitgekozen waarbij de drankjes op nacalculatie waren. Tijdens het diner stond er wijn en water op tafel en mochten de gasten bestellen wat ze wilden, behalve sigaren (dat was een les van een andere bruiloft, waar het bruidspaar verrast werd met een fikse rekening voor sigaren). 

 

 

Een aantal dagen na het huwelijk ontvingen we een factuur van het diner en tot onze verbazing stonden er een aantal glazen cognac à €15,- stuk op. Bleken er een paar ‘grappige vrienden’ dit bij het nagerecht besteld te hebben… Wij hadden daar geen afspraken over gemaakt met de locatie, omdat we dit niet hadden verwacht. Dus bij een volgend feestje sluiten we dus sigaren EN cognac uit!

Help ik ga trouwen Drankjes RuudC
Foto RuudC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties